Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

….και όμως οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών - εκτελέσεων στην «Πατρών-Πύργου» κυκλοφορούν ελεύθερα και χειροκροτούμενοι

….και όμως οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών - εκτελέσεων στην «Πατρών-Πύργου»  κυκλοφορούν ελεύθερα και  χειροκροτούμενοι  



Άλλοι δύο νεκροί στο δρόμο σκοτώστρα-κοφτήρι, αυτόν  της Εθνικής (!) Οδού (!!) Πατρών – Πύργου
Κάθε μήνα και  ένας με δύο νεκροί  και τέσσερις έως πέντε  σακατεμένοι, σπίτια κλείνουν, οικογένειες καταστρέφονται, περιουσίες διαλύονται  και όμως  συνεχίζουμε και συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ένα δρόμος, βαμμένος κυριολεκτικά με αίμα, που έχει καταστεί  ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Ελλάδας, ένας δρόμος  100 περίπου χιλιομέτρων με  τριπλάσια  τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα από τον  πενταπλάσιο σε μήκος (502 χιλ.) οδικό άξονα «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» και δυόμιση παραπάνω  τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα από τον εξίμισι φορές μακρύτερο (658 χλμ.) οδικό άξονα της «Εγνατία Οδός».
Ένα δρόμος μνημείο κοροϊδίας από όλο το πολιτικό σύστημα προς τους Ηλείους  και όσους τον χρησιμοποιούν.

Η κοροϊδία έχει φτάσει στα όρια του χλευασμού μας , όταν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα ολοκληρωμένο το μεταφορικό σύστημα  επικοινωνίας με ολοκληρωμένους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους.
Παντού  έχουν σύγχρονους  οδικούς άξονες, που προστατεύουν  και  από τα λάθη, προστατεύουν τη ανθρώπινη ζωή και σωματική ακεραιότητα  εκτός Ηλείας, που τιμωρείται και θυσιάζει  στο «Μολώχ της ασφάλτου» ανθρώπους, σακατεύει πολλούς με πάνω,  από 250 νεκρούς και  2.000  τραυματίες (οι περισσότεροι βαριά) την τελευταία 25ετια .

…και οι νεκροί και οι σακατεμένοι θα προστίθενται  και «αύριο» και στο μέλλον …

Όλοι αυτοί  είναι «δολοφονημένοι» και σακατεμένοι, από την αδιαφορία αυτού που λέγεται κράτος και με ενόχους  αυτούς που το διαχειρίζονται και που δεν είναι άλλοι από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ  (κυρίως και πρωταρχικά) και ΣΥΡΙΖΑ  και το πολιτικό σύστημα  της Ηλείας (βουλευτές, κόμματα, Δήμαρχοι κλπ),  η  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ιδιαιτέρως ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας .

Και αυτό, επειδή αυτοί που παριστάνουν τους «καπετάνιους», τους τιμονιέρηδες, τους ταγούς του  τόπου, αυτοί οι άθλιοι, οι «εγκληματίες»   είναι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών –εκτελέσεων στην Πατρών – Πύργου  γιατί:
πρώτον η «Πατρών-Πύργου» έχει τεράστια επικινδυνότητα συνέπεια των τεράστιων προβλημάτων που έχει (ασυντήρητος, χωρίς σήμανση, οι φωτεινοί  σηματοδότες μικροί και συνήθως δεν λειτουργούν , πνιγμένος από δέντρα και φυτά, με λακκούβες, με δεκάδες διασταυρώσεις, χωρίς φωτισμό, με «σαμάρια» κ.α.)   και 
δεύτερον διότι το τμήμα  «Πάτρα - Πύργος»  του αυτοκινητόδρομου «Ολυμπίας Οδού» έχει ανασταλεί η κατασκευή του.

Ένας δρόμος που παραμένει καρμανιόλα
 διότι συνέχεια επισκευάζεται (μέγα ψέμα) και
λόγω της αποπομπής του τμήματος Πάτρα-Πύργος -Τσακώνα- από το έργο παραχώρησης της Ολυμπίας οδού με την  ψήφο του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ( ψήφισε το άρθρο 5)  και Κατσιφάρα συμφωνούντος .
Ένα έργο που δημοπρατείται και θα, θα, θα…κατασκευαστεί κάποτε  στο μέλλον, αν ποτέ ολοκληρωθεί

Αυτοί  οι ανίκανοι, οι ψεύτες, οι καρεκλοκένταυροι  κυκλοφορούν ελεύθεροι και  χειροκροτούμενοι.
Έρχονται κάθε  (Περιφερειάρχης, Κυβερνητικοί, βουλευτές κλπ.) και ομιλούν για οράματα, σχεδιασμούς, δημοπρατήσεις, κάθε χρονιά την επόμενη για έναρξη του έργου, άντε και θα πάει στην Ευρώπη ο φάκελος, για κόκκινες γραμμές,…μούσι με ουρά…
Και αναγγέλλουν επισκευές  του υπάρχοντος δρόμου «καρμανιόλα» και  ο οποίος παραμένει ….λαιμητόμος..

Και έρχονται και κάνουν περιπάτους στο Κατάκολο  υπό το φως της πανσελήνου και χειροκροτούνται, αντί να τους πετάξει ο κόσμος στη θάλασσα, να τους κυνηγήσουν με πίσσα και πούπουλα, εισπράττουν εύσχημα.
Έχουν γυρίσει την Ηλεία  35 χρόνια πίσω, στο παρελθόν χωρίς Αυτοκινητόδρομο, χωρίς Σιδηρόδρομο, χωρίς οδική σύνδεση με Αρκαδία και τους λένε και μπράβο…!!!
Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν …..?

Και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ψάλλουν ωσαννά προς αυτούς τους και τα βρίσκουν όλα καλώς καμωμένα ( για την τσέπη τους).
Και  οι Δήμαρχοι, σύμβουλοι, κόμματα, φορείς μιλιά, κιχ…

Και άνθρωποι σκοτώνονται και σακατεύονται
Και εμείς θα συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε (και να τους ψηφίζουμε) .

Εύγε τους και εύγε μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου