Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Μια «Πατρίς» (της Ηλείας) που προβάλει την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή

Μια «Πατρίς» (της Ηλείας) που προβάλει την  νεοναζιστική Χρυσή Αυγή


Στην αρχική σελίδα της 08/04/2017 της ηλεκτρονική έκδοσης της εφημερίδας «Πατρίς», στο «http://www.patrisnews.com» σε περίοπτη θέση  και στα «Top θέματα» προβαλλόταν( σήμερα δε υπάρχει) η νεοναζιστική  Χρυσή Αυγή.

Το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης της Ηλείας και της Ελλάδας( με ελάχιστες εξαιρέσεις ) δεν δίνει βήμα στον φασισμό, στους δολοφόνους, στους εντολείς των δολοφόνων, στους ρατσιστές, στους μισάνθρωπους, στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους καταδιώκτες του διαφορετικού,  στους αρνητές της δημοκρατίας  και τους οπαδούς του ολοκληρωτισμού.

Η εφημερίδας «Πατρίς»  και το «Patrisnews» επέλεξε να προβάλλει τους νεοναζί ( η αναφορά παραπέμπει στη κεντρική σελίδα της Χ.Α «xryshaygh.com») ίσως έναντι αμοιβής.

Με ή χωρίς αμοιβή το ίδιο απαράδεκτο και καταδικαστέο είναι.

Ο τόπος μας και ο λαός μας  έχει υποστεί πολλά από τον φασισμό και έχει αγωνιστεί εναντία του ( στη κατοχή 41-44 με την Εθνική Αντίσταση, στην χούντα με το Πολυτεχνείο, με το 114, στους σημερινούς αγώνες ).
Οι δημοκράτες πολίτες απεχθάνονται τις φασιστικές οργανώσεις , τους νεοναζί, τους δολοφόνους και τους αντιμάχονται  καθώς και αντιπαλεύουν  όσους γίνονται φορείς διάδοσης των ιδεών τους.

Ο καθένας έχει ένα μέτρο εσωτερικό, που λέγεται συνείδηση και δημοκρατικές  αρχές και  με αυτό μετρά  τα βήματα του  στην ζωή και αναλόγως πορεύεται.
Και αυτή η δημοκρατική συνείδηση ούτε έχει αντίτιμο, ούτε προσχήματα δήθεν πλουραλιστικής  ενημέρωσης.  

Κριτής όλων είναι οι δημοκρατικοί πολίτες, τα  θύματα του φασισμού και των ναζί, είναι ο Παύλος Φύσσας και η μητέρα του, το αντιφασιστικό και το ευρύ δημοκρατικό κίνημα.


Και κρίνει και κατακρίνει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου