Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Η υποκρισία της βουλευτού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Έφης Γεωργοπούλου

Η υποκρισία της βουλευτού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Έφης Γεωργοπούλου



Θεωρώντας ότι απευθύνεται σε αμνήμονες η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Έφη Γεωργοπούλου,


επιρρίπτει ευθύνες( και σωστά) στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το θέμα της  απόφασης  του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που δικαίωσε τους μετανάστες που ζούσαν και εργάζονταν σαν σκλάβοι στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας το 2013 με τις αναρτήσεις της στο λογαριασμό της στο facebook, 




αλλά υποκριτικά ξεχνά τις δικές της ανεπάρκειες, τις πομπές της, τις μεγάλες ευθύνες της  και τη προσπάθεια της να συγκαλύψει  της δολοφονική ενέργεια και να υποβαθμίσει το εγκληματικό  γεγονός  με τη γνωστή της απαράδεκτη συνέντευξή(το ρ/σ 105,5 στο κόκκινο 23/04/2013) που ανάγκασε μάλιστα τον Διευθυντή του Σταθμού να παρέμβει.


Στην συνέντευξή αυτή (https://www.youtube.com/embed/fDyLkGkqWAw ) η κ. Σαλτάρη,
 αφενός «μάσαγε α λόγια της» για την πολεμική ενέργεια των πιστολέρο,  που ο απόηχος τους πάγωσε όλη την Ευρώπη και
αφετέρου με ένα ησυχαστικό  τρόπο παρουσίασε το γεγονός και από το λεξιλόγιο της ήταν βροντερή απουσία των λέξεων σφαίρες, πυροβολισμοί, καραμπίνες, αιμόφυρτοι, εκφοβισμός, απόπειρες δολοφονιών, φαρ-ουέστ, τρομοκρατία, κ.α.

Στην συνέντευξη της αυτή,  είχε πει τα εξής ανεπανάληπτα :

«Ο ίδιος ο οποίος  επιτέθηκε εγκληματικά …(σ.σ. ΟΧΙ ότι πυροβόλησε επαναληπτικά…) ενάντια σε ανθρώπους Πακιστανούς, Μπαγκλαντέζους,  εν πάση  περιπτώσει μετανάστες, οι οποίοι δουλεύουν στα  φραουλοχώραφα  είχε πιάσει το χέρι του με το αυτοκίνητο (σ.σ. ποιού το χέρι κ. Σαλτάρη;) και τον έσερνε. Είχε τραυματισθεί (…) (από) ένα επιστάτη  (σ.σ. ανώνυμος ;..  )  Τώρα βέβαια ήταν 2-3 άτομα που εμπλέκονται σε αυτή όλη την επιχείρηση (σ.σ. εννοείτε το μακελειό;!!!!)».

 «Προφανώς είναι τόσο ευέξαπτος που όταν πάνε να του ζητήσουν χρήματα αντιδρά με αυτόν τον επικίνδυνο(sic) τρόπο»… ‘εξηγώντας την  δολοφονική μανία του αρχιτραμπούκου της εργοδοσίας των δουλέμπορων .

Στην ερώτηση του  δημοσιογράφου(Αγγ. Τσέκερης): «Δεν υπάρχουν παράπονα και προβλήματα και τέτοια;» η κ Σαλτάρη απάντησε : «Δεν υπάρχουν παράπονα. Όχι. (σ.σ. !!!) Και σε επικοινωνία διαρκή που είμαι μαζί τους αυτό είπαμε»
Και πολλά άλλα(Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης και διαβάστε την ανάρτηση μπλογκ eydapftaneipia.wordpress.com )

Μετά από όλα αυτά υπήρξε άμεση παρέμβαση του  τότε Διευθυντή του 105,5 στο κόκκινο Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος
«Μου έκανε εντύπωση η τοποθέτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, την περίμενα…,  …θα την περίμενα… αλλά αυτό είναι θέμα της έκφρασης του καθενός»… «Υπάρχει εκεί κάτω καθεστώς δουλείας, είναι σαφές αυτό ….»

Σαφής και έκδηλη η υποκρισία,  η ανεπάρκεια και μεγάλες οι ευθύνες της κ. βουλευτού .
Και όταν έχεις υποπέσει σε λάθος και τα κουδούνια χτυπούν  «Κρείττον του λαλείν το σιγάν» κ. Έφη Σαλτάρη !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου