Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ο Γιάννης και οι νεοναζί, ο Τάκης, ο εκδότης πρόεδρος και το ξεκατίνιασμα τους

Ο Γιάννης και οι νεοναζί, ο Τάκης, ο εκδότης πρόεδρος  και το ξεκατίνιασμα τους



Ντροπή και κατάντια αποτελεί η ενέργεια του Γιάννη Αργυρόπουλου, να χρησιμοποιήσει δημοσίευμα του νεοναζιστικού, φασιστικού, ρατσιστικού και εγκληματικού μορφώματος «Χρυσή Αυγή» και συγκεκριμένα  καταχώρηση  από το site της με τίτλο «Ιδού οι 117 βο(υ)λευτές που θα εισπράξουν τις 100.000 ευρώ αναδρομικά», για να επιτεθεί  στον επικεφαλή  της μείζονος μειοψηφίας  Τάκη Αντωνακόπουλο, με την επισήμανση από μέρους του - κατά την κοινοποίηση  που έκανε από τον λογαριασμό του στο facebook-, του «πονηρούτσικου» σχολιασμού «Παρουσιάζει ενδιαφέρον ο κατάλογος!»

Δεν ξέρω αν  αληθεύει ή όχι το περιεχόμενο της ανάρτησης(«Ιδού οι 117 βο(υ)λευτές που θα εισπράξουν τις 100.000 ευρώ αναδρομικά») του βρωμερού site των νεοναζιστών της Χ.Α. (….ως συντομογραφία της  λέξης  ΧολέρΑ), που παρεμπιπτόντως είναι αναρτημένο από τις 31/12/2015 αλλά και ο κ. Αντωνακόπουλος  το έχει διαψεύσει (μένει να αποδειχτεί), όμως είναι απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό,  αντιστρατευόμενο κάθε έννοια προοδευτικότητας και ευτελισμός να χρησιμοποιείς φασιστικά μέσα ενημέρωσης, για να επιτεθείς σε αντίπαλο για να υπερασπίσεις το αφεντικό σου (τον Λεωνίδα Βαρουξή) και να γίνεις πάση  θυσία  Δήμαρχος .

Το να χρησιμοποιείς τον  φασισμό ως επιχείρημα- και με την πιθανότητα  να αποκτήσεις εκλογική πελατεία από τους νεοναζί- δείχνει έλλειψη δημοκρατικού ήθους και ηθικών αρχών και πως όλα χρησιμοποιούνται για  να εξυπηρετείς το αφεντικό(αυτό το χούι οκ. Αργυρόπουλος το είχε από παλιά…) ως βολική ορντινάτσα  και … να γίνεις πάση  θυσία  Δήμαρχος .

Πάση  θυσία  Δήμαρχος θέλει  να γίνει ο Γιάννης  Αργυρόπουλος, είτε υποστηρίζοντας  τον Λιατσή στις επαναληπτικές εκλογές, είτε αβαντάροντας τον - τον Λιατσή-  με την στάση του στα Δημοτικά Συμβούλια και με την εν  γένει στάση του(που δεν βλέπει τα σκουπίδια, είτε  υποστηρίζοντας τον  - τον Λιατσή-  μέσω των μέσων ενημέρωσης που είναι διευθυντής και αρχισυντάκτης ( Εφημερίδα «Πατρίς» και ΟΡΤ ).

Δεν υπερασπίζομαι τον κ. Τάκη  Αντωνακόπουλο καθόλου και μάλιστα  τον θεωρώ ως ένα από τα χειρότερα δείγματα πολιτικού και πολιτικάντη  ολκής, που δεν πρόσφερε τίποτα μα τίποτα στον Πύργο και την Ηλεία, εκτός από το να κάθεται στην εξουσιαστική καρέκλα και να το παίζει σωτήρας, άντε να κάνει και καμιά εισαγωγή σε νοσοκομείο.
 Ο  αποτυχών  Βουλευτής των μνημονίων (που κατέστρεψαν την χώρα ) -που τώρα θέλει μια νέα καριέρα - που με το αλαζονικό και πολυξεράκικο στυλάκι (που ξεχνά τις πομπές του όταν υποστήριζε τον νυν Δήμαρχο για να μην βγει ό αντίπαλος πασόκος ), του διαφεύγει να  μας πει τι έκανε τόσα χρόνια βουλευτής για τα απορρίμματα στην Ηλεία ή ποιά θέση πήρε, όταν αναζητείτο μέρος για ΧΥΤΑ  στην Ηλεία,  για την ανάπτυξη  και τα μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος και που δεν έγιναν ποτέ, αφού έκανε μια περατζάδα σε ΣΥΡΙΖΑ (απερρίφθη η αίτηση του ), ΔΗΜΑΡ (υποψήφιος στην Αθήνα στις τελευταίες εκλογές),επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ και αυτός θέλει να γίνει πάση  θυσία  Δήμαρχος .

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος , πρώην κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ(Γραμματέας Ν.Ε Ηλείας) , και παλιός   φίλος  (…), σύντροφος(….) και στο  ίδιο κόμμα (το ΠΑΣΟΚ) με τον Τάκη Αντωνακόπουλο, υποστηρικτής των μνημονίων,  πολλά χρόνια  στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προεξάρχων μέλος του   πολιτικού  συστήματος , που έχει φέρει τη Ηλεία και το Πύργο  στην καταστροφή, τώρα ως μετανοούσα Μαγδαληνή είδε το φως το αληθινό και πονάει για τον λαό που υποφέρει , αλλά ταυτόχρονα είναι υπάλληλος/Αρχισυντάκτης, αυτού που έχει τα Μέσα Ενημέρωσης που υποστηρίζει τον Δήμαρχο και τον έχει διορίσει ο Λιαστής Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κατάκολου και κάνει αντιπολίτευση, τάχα μου τάχα μου…. και που ξεχνά και αυτός να μας πει τι έκανε τόσα χρόνια ως ΠΑΣΟΚ για τα απορρίμματα  και τα έργα υποδομής που έχει ανάγκη  ο νομός και την ανάπτυξη της  Ηλείας

 «Σκοτώνονται»  τώρα  ο Τάκης Αντωνακόπουλος επικεφαλής του  συνδυασμού «Ανα.Σ.Α.»  και αρχηγός μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, με τον  επικεφαλή  του συνδυασμού « Όραμα Δημιουργίας» ,  μιας εκ των ελασσόνων  μειοψηφιών  στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, στα πλαίσια του αλληλοξεκατινιάσματος  του Τάκη και Γιάννη αλλά και του Λεωνίδα Βαρουξή (Εκδότης και ιδιοκτήτης της Εφημερίδας «Πατρίς» και της ΟΡΤ καθώς και Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακώλου) και των καταγγελιών για κακοδιαχείριση στο   Λιμενικό  Ταμείο  Κατακώλου (που  κατά την γνώμη είναι σωστές και αληθινές).
Μπηχτές, καταγγελίες, υπονοούμενα, ανάσυρση από το παρελθόν ζητημάτων, αναζήτηση αδυναμιών και ελλείψεων και υπονοούμενα για την προσωπική ζωή των αλλληλοκαταγγελλόμενων, φτωχός και χαμηλού επιπέδου  διάλογος, πολεμική  μάλλον που  προσομοιάζει με τσάκωμα κουτσομπόλων  παλιάς ελληνικής ταινίας.

Και όλα αυτά για να γίνουν «να  πάση  θυσία  Δήμαρχος Πύργου»  ο Γιάννης ή ο Τάκης (άσε που του καλαρέσει  και του Λεωνίδα ) και ο Βαρουξής να παραμείνει ως διορισμένος  Πρόεδρος του  Λιμενικού Ταμείου Κατακώλου αλλά   να έχει και τις ωφέλειες του αυτός και οι επιχειρήσεις του και τώρα και στο μέλλον…

Πλήρης κατάπτωση του δημόσιου βίου  της Ηλείας αποτελεί το γεγονός,  όταν μοιραίοι άνθρωποι για την Ηλεία (βουλευτές, κομματικά στελέχη, εκδότες, δήμαρχος ), που δεν έχουν προσφέρει τίποτα, μα τίποτα  για τον τόπο μας για τον Πύργο και την Ηλεία, άνθρωποι ελαχίστης παιδείας, κουλτούρας, γνώσεων και ικανοτήτων, με μόνο στόχο την εξουσιαστική καρέκλα και τον κρατικό και δημόσιο  κορβανά , είναι κατάπτωση αυτοί οι μοιραίοι άνθρωποι που ασέλγησαν πάνω στο κορμί της,  Ηλείας να θέλουν να γίνουν σωτήρες, να μας ξανασώσουν…. .

Ας κοιτάξουν δίπλα τους και ας δουν τα βουνά  από τα σκουπίδια και αν δεν μπορούν να δουν ας τα μυρίσουν, ας κοιτάξουν  πιο πέρα και ας δουν τον τόπο μας, χωρίς «Ολυμπία Οδό», χωρίς τραίνο, αεροδρόμιο, πανεπιστήμιο,  το αρδευτικό και αποστραγγιστικό δίκτυο  να καταρρέει, χωρίς αξιοποίηση της Αρχ. Ολυμπίας, τους ανθρώπους να πεινούν , να είναι άνεργοι  οι νέοι να φεύγουν τη κοινώνα και τον τόπο  σε πλήρη κατάρρευση.

Ας δούνε το αποτέλεσμα της πολιτικής τόσα χρόνια  τώρα..

Ας τα  δούν αυτά και οι πολίτες που κάθονται απαθείς και όχι μόνο αλλά και τους υποστηρίζουν και τους ψηφίζουν…


Υστερόγραφο:

Αν επιχειρήσει ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος να επιχειρηματολογήσει ότι δήθεν το site  που έκανε την κοινοποίηση δεν είναι των νεοναζιστών της Χ.Α., αλλά το blog «ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ», προκαταβολικώς τον ενημερώνω  ότι στο τέλος της ανάρτησης στο συγκεκριμένο site  (που αποτελεί  ένα από τα δορυφορικά και κρυπτοχρυσαυγίτικα site της Χ.Α. ) αναφέρει την προέλευση του με link και που είναι αυτή των νεοναζί της Χ.Α.


Αν επίσης δεν το κατάλαβε, ε τότε είναι θέμα ικανοτήτων και δυνατοτήτων αντίληψης της πραγματικότητας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου