Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Βλακείας εγκώμιον , ξεπεσμού και εκφυλισμού επιτάχυνση …..και ο Τάφος του Αριστοτέλη, η Αμφίπολη του Σύριζα.

Βλακείας εγκώμιον , ξεπεσμού και εκφυλισμού  επιτάχυνση  
…..και ο Τάφος του Αριστοτέλη, η Αμφίπολη του Σύριζα.



Όταν  πάρεις  φόρα, κατηφόρα..τίποτα δεν σε σταματά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, που  σε ένα  το πρωτοφανές ρεσιτάλ γελοιότητας, μνημονιακής υποταγής και με κάθε τρόπο δικαιολόγησης του νεοραγιαδισμού  τους, ανοηταίνουν και γίνονται χλεύη  της κοινωνίας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης,  ,
 που ψήφισαν περαιτέρω ακρωτηριασμού των λαϊκών εισοδημάτων,
που ψήφισαν  το πολυνομοσχέδιοπου  διαμορφώνει μακροπρόθεσμα ένα καθεστώς κατάργησης και των τελευταίων ψηγμάτων κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (με τον περίφημο αυτόματο “κόφτη” ,
που ψήφισαν  την παράδοση των δημοσίων εσόδων στις “ανεξάρτητες αρχές”) και την πλήρη παράδοση του δημόσιου πλούτου, για... 99 χρόνια, στην τρόικα μέσω του διαβόητου υπερταμείου ιδιωτικοποιήσεων.
που ψήφισαν τη μακροπρόθεσμη θωράκιση ενός οιωνεί αποικιακού καθεστώτος, που εξανεμίζει κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας, υποθηκεύοντας το μέλλον των σημερινών και των μελλοντικών γενιών,
επιδόθηκαν  σε μια σκυταλοδρομία ανοησίας.

Πρωτοστατεί  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά που είπε:  
«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές» και  μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμός «Στίγμα 97,6» η κ. Βαγενά συνέχισε λέγοντας ότι ως κράτος «είμαστε ανίκανοι από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες».
Που όπως   είπε  ο γνωστός σκιτσογράφος  Κώστας Γρηγοριάδης: «Αν ισχύουν οι δηλώσεις της Άννας Βαγενά ότι δεν τρομάζει απο τα 99 χρόνια υποθήκης της Ελληνικής περιουσίας στο μεγάλο κεφάλαιο, τότε πρέπει να πούμε ότι πραγματικά ήταν μεγάλη ηθοποιός, όταν έντεχνα υποδυόταν τόσα χρόνια, τον προοδευτικό αριστερό άνθρωπο.
Καιρός τώρα, να γυρίσει το προξενιό της Άννας με την υποταγή.»

Την σκυτάλη της  βλακείας πήρε ο κύριος Συρμαλένιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  δηλώνει ότι δεν συμφωνεί με τη διάταξη που αυξάνει το ΦΠΑ στα νησιά αλλά  «Δεν μπορώ όμως να μην ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο γιατί έτσι θα έκανα το χατίρι της αντιπολίτευσης και της Νέας Δημοκρατίας που ουρλιάζει»

Στη συνέχεια, ο κύριος Καμένος, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ  και υπουργός της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  μια μέρα αφού ψήφισε τα μετρά ο ίδιος και το κόμμα του δήλωσε:  «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Αμέσως μετά την δόξα της παραδοξολογίας εζήλωσε ο κ. Βούτσης ο πρόεδρος της Βουλής: « στα όρια της αντισυνταγματικότητας είναι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά» δήλωσε για ότι είχε ο ίδιος επίσης ψηφίσει μια μέρα πριν.

Παρών στην ακατάσχετη ανοησιολογία δήλωσε κι ο κυβερνητικός βουλευτής «τσόντα» του ΣΥΡΙΖΑ κύριος  Κυρίτσης, πολιτική προσωπικότητα εγνωσμένης αξίας και βαρύτητας : «ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε για να μετακυλήσει τα βάρη στους μενουμευρωπαίους και αυτό ακριβώς κάνει».

Η πιο ενδιαφέρουσα ωστόσο δήλωση ανήκει στον  υπουργό κ. Κατρούγκαλο:  «Η συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι Βάρκιζα γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα, δηλαδή η εξουσία».

Τέλος στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας δεν παρέλειψε να παρέμβει κι ο διακεκριμένων ικανοτήτων στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού αξιότιμος κύριος Καρανίκας με αξιοσημείωτες αντιπαραθέσεις αλλά και επιστημονικές απόψεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Μην ξεχνάμε και  τις πρόσφατες  ανοησίες όπως :

 Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ , Εύη . Καρακώστα: «Φοροφυγάδες» οι 100.000 χαμηλοσυνταξιούχοι που τους κόβεται το ΕΚΑΣ»
Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Αφρ. Θεοπεφτάτου:  «Δύσκολα και καπνίζεις και πίνεις πολλούς καφέδες, γι'αυτό τα φορολογήσαμε»
Του   Παύλου  Πολάκη  αναπληρωτή  υπουργό   Υγείας (αυτός κατά που επιτέθηκε  κατά δημοσιογράφου λέγοντας « Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη...» με την  «μαντιναδότουρτα» την αφίσα του Άρη Βελουχιώτηκαι και  τους  δύο αφρώδεις οίνους και

 Και  της   αναπληρώτρια  υπουργός   Εργασίας Θεανώ  Φωτίου  (με την αλήστου μνήμης δήλωση για τα γεμιστά που είναι πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια και που  γιόρτασε τα γενέθλια της σβήνοντας κεράκια στην καρτοτούρτα με την εικόνα της Κάρτας Αλληλεγγύης

Δυστυχώς οι διαστάσεις της γελοιότητας αλλά και οι καταιγιστικοί ρυθμοί που αυτή αναπαράγεται ως κυρίαρχη πολιτική άποψη  και ιδεολογία ξεπερνά κάθε δυνατότητα αντιμετώπισης της .
 Και  σίγουρα θα έχουμε συνέχεια της σκυταλοδρομίας  της ανοησίας και  της πηχτής βλακείας.

Υστερόγραφο: Τάφος του Αριστοτέλη, η Αμφίπολη του Σύριζα. Πιο Σαμαράς πεθαίνεις, Αλέξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου