Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Θέλουν οι βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτούν κι η χαρά δεν τους αφήνει

Θέλουν οι βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτούν  κι η χαρά δεν τους αφήνει





Αυτοί  οι αχρείοι , η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ , και οι 153 βουλευτές, ψήφισαν χθες βράδυ τα πλέον επώδυνα μέτρα από της ενάρξεως της οικονομικής κρίσης, και γελούν και χειροκροτούν .

«Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ»  με  υπέρτατη  αλαζονεία  οι καρεκλοκένταυροι  την στιγμή που αποτελειώνουν οριστικά τη χώρα πανηγυρίζουν !

Στην  φωτογραφία και μέσα σε περιγράμματα οι βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ , Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας χαίρονται, αγάλλονται και  χαίρει η …εξουσία όλη.
Θέλουν οι βουλευτές Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ  να κρυφτούν  κι η χαρά δεν τους αφήνει (αλλιώς είναι διατυπωμένη η παροιμία ….. )

Κι άλλες κυβερνήσεις ψήφισαν μνημόνια νέους φόρους και  ξεπούλημα δημόσιου πλούτου σε κολλητούς.
Πρώτη φορά τέτοια χαρά.

Αυτοί οι τρείς (3) Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας και άλλοι 150, δηλαδή 153,

ψήφισαν  εκτός των «ταξικών» φόρων σε καφέ, τσιγάρο, μπύρα, της κλασικής και διαχρονικά αποτυχημένης αύξησης του ΦΠΑ και των υπόλοιπων μειώσεων (μην ξεχνάμε ότι υπήρξε κι ένα ασφαλιστικό) και της σύμβασης πώλησης των 14 αεροδρομίων ,

ψήφισαν  τρεις νέους πυλώνες διοίκησης, εντελώς ανεξάρτητους από την εκάστοτε κυβέρνηση και εντελώς ελεγχόμενους από τους πιστωτές: Το νέο υπερ-Ταμείο αποκρατικοποιήσεων , την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και τον Αυτόματο Μηχανισμό Δημοσιονομικής Προσαρμογής , τον «κόφτη» όπως αποκαλείται,

ψήφισαν την παράδοση κι επίσημα όλης την οικονομική της πολιτική στους δανειστές, τον έλεγχο όλων των δημοσίων εσόδων, διαχείριση για 99 χρονια της δημόσιας περιουσίας (με κίνδυνο και για τα κοινωνικά αγαθά, π.χ. ρεύμα, νερό ) και την αυτοματοποίηση της λιτότητας και των μελλοντικών περικοπών, με νομική ασυλία για τις πράξεις τους.

Αυτοί οι τρείς (3) Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας και άλλοι 150, δηλαδή 153 ,
αξίζουν την περιφρόνηση μας και την χλεύη μας.

Αυτοί οι τρείς (3) Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Μάκης Μπαλαούρας και άλλοι 150, δηλαδή 153 ,(βγάλτε έξω τους ΑΝΕΛ),

χωρίς ντροπή, αυτοαποκαλούνται  αριστεροί, αυτοί οι ολετήρες της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Όμως η Αριστερά,  ήταν πάντοτε μια κοινωνική δυναμική που ανέτρεπε αδικίες, είτε κοινωνικές, είτε πολιτικές, είτε οποιεσδήποτε άλλες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εξευτελίζει τα οράματα χιλιάδων Αριστερών που εκείνο το οποίο επιθυμούσαν δεν ήταν η κατοχή και η ιδιοτελής νομή της εξουσίας αλλά ο αγώνας για την κοινωνική Αλλαγή.

Αυτό το διαρκές νέο, δίκαιο και  αληθές που  αναζητά πάντοτε η Αριστερά.
Και δεν έχει τιμή.

 Δεν τυφλώνεται από τα 7.000 ευρώ μηνιαίως του βουλευτικού μισθού(συν επιδόματα και άλλα τινά).

Δεν υπηρετείται από καιροσκόπους σαν και αυτούς που κατέκλυσαν τα έδρανα της βουλής.

 Αριστερά δεν είναι  οι καιροσκόποι που ωρύοντο στα κάγκελα κατά των μνημονίων και μόλις έγιναν βουλευτές ψηφίζουν αβλεπί τα πλέον επώδυνα από αυτά φτάνει να εισπράττουν τον βουλευτικό μισθό.

Η Αριστερά δεν έχει τιμή.

Είναι ανιδιοτελής και αγωνίζεται, μονίμως, για τις πανανθρώπινες αξίες: Ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα.

Η Αριστερά, υπάρχει  και είναι ζωντανή.
Απογοητευμένη  ναι, ζαλισμένη  ίσως, χωρισμένη,
αλλά είναι ζώσα και  θα ξαναβρεί το δρόμο, την ενότητα της και την ορμή της.

Και τότε αυτά τα τσόλια  και οι σαλτιμπάγκοι που ως  κοινοί απατεώνες παριστάνουν  τους αριστερούς, δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν.

Ρεμάλια να τρέμετε …


Οι αγώνες χιλιάδων ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για την επικράτηση των οραμάτων της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας ,  της ελευθερίας, θα και της ανιδιοτέλειας,  θα πάρουν εκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου