Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Που ζούμε, αδέλφια ; Που ζούνε οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ;

Που ζούμε, αδέλφια ; Που ζούνε οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ  ;






Δύο υπουργοί , δύο ταυτόχρονα γενέθλια, κοινή η ανοησία και το καρακιτσαριό.

Ο Παύλος Πολάκης αναπληρωτής υπουργός  Υγείας (αυτός κατά που επιτέθηκε  κατά δημοσιογράφου λέγοντας « Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη...» και  η αναπληρώτρια  υπουργός  Εργασίας και η Θεανώ  Φωτίου  (με την αλήστου μνήμης δήλωση για τα γεμιστά που είναι πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια.

Γενέθλια Παύλου Πολάκη

Τρείς  φωτογραφίες που αναρτήθηκαν την Τρίτη προφανώς υπό την έγκριση του ίδιου του Παύλου Πολάκη.



Η μια φωτογραφία με την  με φόντο  την αφίσα του Άρη Βελουχιώτη,
 δύο αφρώδεις οίνους και μια  «μαντιναδότουρτα».









Η δεύτερη φωτογραφία με την  «μαντιναδότουρτα» με το εξής μήνυμα: «Ο πρωτοκαπετάνιος μας απ' τα Σφακιά της Κρήτης, το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης».






Η τρίτη με τον  Παύλο  Πολάκη  χαριτωμένα να  σβήνει το κεράκι.







Ασύλληπτη  χαζομάρα , υπερμεγέθης βλακεία και δυστυχώς η χρησιμοποίηση του Άρη Βελουχιώτη, ως φερετζέ  της μνημονιακής υποταγής τους


Γενέθλια Θεανώς Φωτίου

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η κ. Φωτίου γιόρτασε τα γενέθλιά της (αν και λίγο ανορθόγραφα) με καρτοτούρτα !!!!!!!!!!!

Η  κ. Φωτίου γιόρτασε σβήνοντας κεράκια στην καρτοτούρτα με την εικόνα της Κάρτας Αλληλεγγύης. Αν αυτό δεν είναι πρόκληση τι είναι; «Ακόμα και τα γεννέθλια στο γραφείο τα κάνουμε. Με μια κάρτα αλληλεγγύης για τούρτα... Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές! Να είστε γεροί-ες!». Αυτές ήταν οι ευχαριστίες της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου, που συνόδευαν τη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο facebook.


Η  κυρία Φωτίου και έχει δικαίωμα να γιορτάζει όπως και με ό,τι… γλυκό θέλει τα γενέθλιά της, αλλά το να σβήνει κεράκια πάνω σε τούρτα - «Κάρτα Αλληλεγγύης», είναι τουλάχιστον εμπαιγμός των χιλιάδων δικαιούχων άπορων, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς τα συγκεκριμένα λεφτά για να ταΐσουν τα παιδιά τους. Και μάλλον η τούρτα - «Κάρτα Αλληλεγγύης» κοστίζει πάνω από 70 ευρώ… Χρόνια πολλά κυρία Φωτίου, και του χρόνου με τούρτα-«επίδομα ενοικίου»…



Όταν οι «τσαμπουκάδες» του Πολάκη  και η «κοινωνική ευαισθησία» της Φωτίου,  φτάνουν μέχρι την ψήφιση μνημονίων και αντιλαϊκών νόμων ,  ε,  τότε,  η «παλικαροσύνη» και η « φιλολαϊκότητα» τους γράφεται με κρέμα σαντιγί….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου