Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ου να χαθείτε γαϊδούρια που θέλετε να αυτοαποκαλείσθε «αριστεροί»

Ου να χαθείτε  γαϊδούρια που θέλετε να αυτοαποκαλείσθε «αριστεροί»



Διαβάστε την είδηση και θαυμάστε:
«Μείωση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους έχουν οφειλές προς τη ΔΕΗ εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.
Μιλώντας στο «MEGA» ανέφερε πως έδωσε εντολή να εξετασθεί αν μπορεί και πώς να εφαρμοσθεί στην Ελλάδα το μοντέλο της Αγγλίας όπου «όταν κάποιος χρωστάει δεν του κόβουν το ρεύμα αλλά του βάζουν μια άλλη ασφάλεια και έχει ρεύμα μόνο για φως, δεν έχει θερμοσίφωνα κ.τ.λ.». Σε ερώτηση πότε αυτό θα γίνει ο Πάνος Σκουρλέτης απάντησε ότι είναι υπό μελέτη το όλο θέμα.»

Θαυμάστε λοιπόν το μέγεθος του «αριστερού» πολιτικού ανδρός Πάνου Σκουρλέτη .
Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση αφενός μεν θέλει να εκβιάσει όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς προκειμένου να βάλουν σε πρώτη προτεραιότητα(πχ  και από το φαγητό, τα φάρμακα, τα ρούχα κλπ) τις οφειλές προς τη ΔΕΗ αφετέρου δε να αμβλύνει τις εντυπώσεις από το κόψιμο του ρεύματος σε λαϊκές οικογένειες.

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση θέλει να κόψει την θέρμανση, το μαγείρεμα, την επικοινωνία, το ζεστό νερό για  τις ανάγκες  γενικής και προσωπικής καθαριότητας κλπ, σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στη ΔΕΗ.
… εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί αυτή η «μνημονιακή ασφάλεια» που θα τοποθετηθεί στους αδυνατούντες να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα θα αντέχει ένα ή περισσότερους (1,2,3 ?)λαμπτήρες και πόσα Βατ (Watt) ο καθένας.

Τι να πει κανείς!
Κατάντια.

Δηλαδή όσοι είναι φτωχοί, άνεργοι ή έχουν μικρό εισόδημα και αδυνατούν να πληρώσουν στην ΔΕΗ τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, μεγάλοι, μικροί, παιδιά και ηλικιωμένοι,  πρέπει να κρυώνουν, να τρώνε ωμά φαγητά να μην πλένονται, αλλά μόνο να βλέπουν όταν νυχτώνει.

Ίσως βέβαια οι «αριστεροί » του ΣΥΡΙΖΑ, να το σκέφτηκαν, «πως αφού έτσι και αλλιώς εισόδημα δεν έχουν και δεν έχουν τι να μαγειρέψουν , τι τους χρειάζεται το ηλεκτρικό ρεύμα».

Είναι και αυτό μια προσέγγιση από τους  γάιδαρους της Κυβέρνησης, που αυτοαποκαλούνται  «αριστεροί», τρομάρα τους .

Εδώ θέλω να ζητήσω συγνώμη, γιατί, τι μου φταίνε τα συμπαθή τετράποδα που μάλλον τα προσβάλω  που ονομάζω έτσι του εξωνημένους «αριστερούς» της κυβέρνησης , αλλά ήθελα να τους πω, Μασκαράδες, αλλά δεν το είπα..



Υστερόγραφο:
1.Αυτό το άλλο παραμύθι , περί του ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα μέχρι χρέους 1.000 € είναι μια επικοινωνιακή μπουρμπουλήθρα, διότι αν δεν έχεις εισόδημα ή είναι πολύ μικρό,  σε 2 έως τρία δίμηνα θα συμπληρωθεί (για τους περισσότερους έχει ήδη συμπληρωθεί)το ποσό των 1.000 € και έτσι διακοπή είναι βεβαία .

2.Από την άλλη είμαστε βέβαια ότι η κυβέρνηση και η ΔΕΗ δεν θα κόψουν το ρεύμα στα μεγαλοαφεντικά και στις επιχείρησής τους  και στο ίδιο το δημόσιο που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου