Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΝΔ, ως ο λύκος που φορά προβιά αμνού…

Η  ΝΔ, ως  ο λύκος που φορά προβιά αμνού…


Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μέσω γελοίων δημοσκοπήσεων που κανονικά απαγορεύεται να γίνονται μήνα Αύγουστο διεθνώς, λόγω διακοπών,  η ΝΔ υποτίθεται σχεδόν ισοψηφεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει το θέατρό του διεκδικώντας την πρώτη θέση.

Φυσικά δεν μπορούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει μια εκστρατεία και να δηλώνει ότι διεκδικεί  την δεύτερη θέση. Θα μπορούσε όμως ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ να είναι συγκρατημένος, να ξεκινά με μετριοπάθεια και να διεκδικήσει στην τελική ευθεία την ανατροπή. Αυτό θα ήταν πολύ λογικό. 

Σε λίγες ημέρες οι κουβέντες επιπέδου λιμανιού που εκτοξεύει ο κ. Μεϊμαράκης θα ξεφουσκώσουν και θα πάρουν την αξία που πραγματικά έχουν.

Προς το παρόν ένα λαϊκό τμήμα της ΝΔ απολαμβάνει τις ατάκες του Μεϊμαράκη, γελάει ίσως, κάτι πολύ χρήσιμο στις ημέρες μας, αλλά με ανέκδοτα και μαγκιές δεν είναι δυνατό να  πιστεύει κάποιος ότι θα διεκδικήσει  την εκλογική πρωτοκαθεδρία.

Πάντως για εμάς που βλέπουμε τα πολιτικά πράγματα, από άλλη σκοπιά, την αριστερή, υπενθυμίζουμε  ότι η ΝΔ με την ψήφιση και εφαρμογή του 2ου μνημονίου, μετέτρεψε έναν ολόκληρο λαό σε πειραματόζωα υπακοής, πείνας και ανέχειας οδήγησε τον λαό στη εξαθλίωση, κατέστησε τη χώρα προτεκτοράτο και αναίρεσε την Εθνική Κυριαρχία και υπονόμευσε την Εθνική Ανεξαρτησία μας. Η ΝΔ και η Δεξιά επί δεκάδες χρόνια διέλυσαν τις ελπίδες των Ελλήνων, εφάρμοσαν την λιτότητα, τις διώξεις και μαζί με το ΠΑΣΟΚ γιγάντωσαντην ξενοδουλεία, την κομματοκρατία,  τον παρασιτισμό και την διαπλοκή.


Δεν την παίρνει την ΝΔ να παριστάνει την αμόλυντη, την ηθική και την φιλολαϊκή, ως  ο λύκος που φορά προβιά αμνού…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου