Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας, το «γαμώτο», η ανακούφιση, ο νταλκάς και η κολοβή αλεπού !

Ο  Τσίπρας, το «γαμώτο», η ανακούφιση, ο νταλκάς και η κολοβή αλεπού !



Είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο κλείσιμο της συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ: «σε αντίθεση με αυτούς που ήθελαν στο παρελθόν να παίρνουν λαϊκή εντολή και να την μεταχειρίζονται ως τα παλαιότερα των υποδημάτων τους αλλάζοντας στρατηγική, εμάς μας τιμά και είμαστε υπερήφανοι ότι απευθυνόμαστε στον ελληνικό λαό. Όπως μας τιμά, και είμαστε υπερήφανοι, που δώσαμε τη δυνατότητα να εκφραστεί αυτό το «γαμώτο» του ελληνικού λαού –επιτρέψτε μου την έκφραση - για όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 40 χρόνια, που εκφράστηκε με το 62% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.» !!!!

Ανακουφιστικός ο ρόλος του δημοψηφίσματος και το 62% του ΟΧΙ λοιπόν κατά τον Τσίπρα, για τους Έλληνες/δες και όχι αποφασιστικός δηλαδή ναι ή όχι στα μνημόνια, στην λιτότητα και την φτώχεια!

Να «να εκφραστεί αυτό το «γαμώτο» του ελληνικού λαού για όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 40 χρόνια»,  με την διενέργεια του δημοψηφίσματος ως απολυτρωτική και καταπραϋντική  διαδικασία κατά τον Τσίπρα, και όχι ως άρνηση των Ελλήνων/δων στην φτωχοποίηση τους και την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας μας.

Για το «γαμώτο» διενεργήθηκε κατά τον Τσίπρα, το δημοψήφισμα για να εκφράσει τον ….. νταλκά (!!!!!)ο Έλληνας «για όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 40 χρόνια» και όχι για να εκδηλώσει την αντίθεση του ο ελληνικός λαός  στις επεμβάσεις και τα τελεσίγραφα των ξένων  επικυρίαρχων!

Και αφού..ανακουφίστηκε, απολυτρώθηκε, καταπράυνε και εξέφρασε τον νταλκά του ο Ελληνικός Λαός   με το 62% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, έτρεξε γοργά ο Τσίπρας να υπογράψει το μνημόνιο Νο  3

Αυτή  είναι η κατά Τσίπρα (άνευ τσίπας)  λογική και  η πολιτική, αυτή της  αλεπούς με την κομμένη ουρά, που προσπαθούσε να πείσει και της άλλες αλεπούδες να κόψουν τις ουρές τους για να μην φαίνεται κολοβή.


Κολοβός   και ψεύτικος είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, με κομμένη την σχέση του με την Αριστερά και με ένα νεοφιλελεύθερο και φιλομνημονιακό λοφίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου