Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Οι Έλληνες δεν φοβούνται πλέον. Όχι στην τρόικα, όχι στην εκτροπή !

Οι Έλληνες δεν φοβούνται πλέον. Όχι στην τρόικα, όχι στην εκτροπή !

Εδώ και πέντε μήνες περίμεναν αυτή την στιγμή. Όλο το παρασιτικό σύστημα της χώρας και το πολιτικό τους προσωπικό, όλοι αυτοί που διέλυσαν την Ελλάδα , όλο το   προσωπικό των υποτελών του Σόιμπλε έχει ξεχυθεί, όχι ακόμη στους δρόμους,  προς το παρόν στα ΜΜΕ και απαιτεί λίγο πολύ να φύγει ο Τσίπρας. 
Να φύγει ο Τσίπρας γιατί ο Σόιμπλε και η παρασιτική Ευρώπη δεν μπορεί πια να συνεργαστεί μαζί του. Επειδή προκήρυξε δημοψήφισμα που δεν θέλουν, γιατί η κρίση θα χτυπήσει την πόρτα τους.
Εκβίασαν χρόνια τώρα τον ελληνικό  λαό, τον τρομοκρατούν πέντε χρόνια τώρα, τελικά  όλα αυτά έγιναν μπούμεραγνκ.
Οι Έλληνες δεν φοβούνται πλέον.
Επειδή δεν φοβούνται περνάνε στην άλλη φάση απειλής, την χειρότερη. Την αποσταθεροποίηση.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι δημοσκοπήσεις βγάζουν καθαρά  το όχι  και το ξέρουν στο Βερολίνο και αλλού.
Αν έβγαζαν ναι θα πανηγύριζαν από τώρα και θα ζητούσαν από τον λαό μαζική συμμετοχή στο δημοψήφισμα.
 Οι ώρες είναι κρίσιμες , ούτως ή άλλως. Οι προβοκάτορες, το σύστημα που είχε την Ελλάδα στην διάθεσή του, τις τράπεζες, το κράτος, τους υπουργούς ωρύεται. Να φύγει ο Τσίπρας, έστω και με πραξικόπημα, να αλλάξουν τα δεδομένα και μόνοι οι ίδιοι να μείνουν ακλόνητοι για να συνεχίσουν να ρημάζουν την Ελλάδα. 
Ο λύκος στην αναμπομπούλα φαίνεται. Δεν τους ενδιαφέρει η Δημοκρατία. Δεν τους ενδιαφέρει η ομαλότητα. Θέλουν ανωμαλία για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους. Θέλουν ανατροπή του Τσίπρα για να διευκολύνει τα σχέδιά τους. Εξουσία και μόνο εξουσία.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κανείς και με το ΌΧΙ και με τον Τσίπρα.
Λόγοι αξιοπρέπειας, λόγοι πολιτικοί και ιδεολογικοί, λόγοι αρχής. Αυτό ήθελε από την αρχή ο ελληνικός λαός από τον Τσίπρα αυτό θέλει και τώρα. Υποχρέωσή του να τα διεκδικήσει μέχρι τέλους.  Κριτική στον Τσίπρα έχει δικαίωμα και επιβάλλεται να κάνει ο καθένας. 
Αλλά το υπηρετήσει σχέδια εκτροπής, είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια, μεγαλύτερη και από την χρεοκοπία και για την χώρα και για τον λαό.
 Όσοι επιδιώκουν πραξικόπημα πρέπει να βρουν απέναντί τους σύσσωμο τον ελληνικό λαό.

 Με απλά λόγια, ΌΧΙ  στην Τρόικα,  ΌΧΙ στην εκτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου