Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Στον Φίλο, τον Ηλία Φροντιστή

Στον Φίλο, τον Ηλία Φροντιστή

Έκανες απόπειρα αυτοκτονίας, προσπαθώντας να τελειώσεις την ζωή και την ζωή σου που δεν την άντεχες.
Όλοι ξέρουμε το γιατί..
Η μοναξιά σου, τα ελάχιστο οικονομικό εισόδημα σου από την πενιχρή σου σύνταξη (όπως το αναφέρεις και στο σημείωμα σου, που αναγράφεις ότι ελπίζεις να είσαι το τελευταίο θύμα της κρίσης  ), η μη διοχέτευση της ζωντάνιας (που πάρα την μεγάλη σου ηλικία είχες ) σε κάτι παραγωγικό που το ήθελες και το είχες ανάγκη, σε συνδυασμό με την περηφάνια και την αξιοπρέπεια σου, σε οδήγησαν στο μονοπάτι να προσπαθήσεις να αφαιρέσεις την ζωή σου, πυρπολώντας το σώμα σου, τις σκέψεις σου και ανυπόφορο (κατ' εσέ ) είναι σου.
Έτσι δεν είναι Πατέρα, όπως σου άρεσε να μας προσφωνείς και να σε προσφωνούμε.
Λιάκο , ελπίζω και εύχομαι να αντέξεις  και να τα καταφέρεις στην μάχη με τον θάνατο, αν και  πιστεύω ότι δεν το θέλεις.
Υ.Γ.

Σε όλους μας είναι γνωστό ότι Ηλίας δεν αποσύρθηκε από  την αρθογραφία και την πολύ καλή του στήλη, αλλά τον απόσυραν  …

Σχόλιο 21.06 2015:

Το κράτος έχει τις ευθύνες του, η πολιτικοί και η πολιτική των μνημονίων και 
νεοφιλελεύθερη λαίλαπα έχουν τις μεγαλύτερες, η τοπική κοινωνία και ο καθένας ξεχωριστά έχει τις δικές της ( μην ξεχνάμε ότι ο Λιάς ήταν πολύ περήφανος και έκρυβε με μεγάλη αξιοπρέπεια τα προβλήματα του) αλλά και κάποιοι έχουν πολύ μεγάλες, .... για να κάνουν οικονομία 300 €.

Σχόλιο 23.06.2015:
Έφυγες τελικά " Πατέρα". 
Ελπίζω να ησυχάσεις πια εκεί που θα πας. 
Εδώ "κάτω" κάποιοι πρέπει να ντρέπονται... 
Καλό δρόμο φίλε και συνάδερφε Ηλία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου