Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Συνέντευξη Α. Σαμαρά: Η ωραιοποίηση της φρίκης, η εξαπάτηση, ο εκβιασμός και η διάδοση της πολίτικης πανώλης σε εθνικό δίκτυο .

Συνέντευξη  Α. Σαμαρά: Η ωραιοποίηση της φρίκης, η εξαπάτηση, ο εκβιασμός  και η διάδοση της πολίτικης πανώλης σε εθνικό δίκτυο .

Το πολιτικό περιεχόμενο της συνέντευξης του πρωθυπουργού ήταν ο ορισμός  της πολιτικής  εξαπάτησης,  της  ωραιοποίησης της φρίκης που βιώνει ο ελληνικός λαός  και ταυτόχρονα και  διάδοση της πολίτικης πανώλης.
Η συνέντευξη παρωδία μονόλογος του πρωθυπουργός Α. Σαμαρά  (που ο αυτοσυνεντευξιαζόμενος αποφώνησε , ευχαρίστησε  και έκλεισε την συνέντευξη στις γλάστρες «δημοσιογράφους»  ) είναι η απόδειξη   πώς εκλογικεύεται το παράλογο, πώς μετατρέπεται ο εξευτελισμός σε πολιτική επιλογή κύρους, πώς μια ανθρωπιστική κρίση παρουσιάζεται ως «θετική εξέλιξη … και καράβι που πηγαίνει σε ήρεμο λιμάνι »και πώς ένας λαός που οδηγείται στον τον αφανισμό του, του ζητείται να πει «ναι» στον συνέχιση της πολίτικης αυτής.
Ο κ. Σαμαράς είτε δεν τις γνωρίζει άρα έχει τεράστιο πρόβλημα αντίληψης είτε υποκρίνεται ότι δεν τις γνωρίζει οπότε έχει τεράστιο πρόβλημα εντιμότητας.
Ο πρωθυπουργός ( αυτός που οσφρίζετα  και ..αισθάνεται!! την εκλογική του νίκη ως λαγωνικό )  ταύτισε  μία πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με αυτόματη καταστροφή της χώρας, εκβίαζε ανοιχτά ότι μία πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ θα διέλυε τη σταθερότητα της χώρας και θα την οδηγούσε στο γκρεμό, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση που εμφανίστηκε ποτέ στην Ελλάδα παράγοντας τρόμο και πανικό μπροστά σε μία στην  πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Επαναλάμβανε μονότονα  σαν ηχώ τις προβοκάτσιες, τις απειλές και τους εκβιασμούς του διευθυντηρίου της Ε.Ε. και του  Σόιμπλε που έχουν στόχο την ενίσχυση του φοβικού συνδρόμου των Ελλήνων, ευχαρίστησε  ως γιουσουφάκι τον Σόιμπλε και τη Μέρκελ και απείλησε  τον οιαδήποτε πολίτη , βουλευτή ή κόμμα που θα τολμήσει να τους στενοχωρήσει γιατί  θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους εταίρους μας λέγοντας  «Όσοι τα επιδιώκουν αυτά είτε είναι ανόητοι, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα»
Ο πανικός του Σαμαρά που  ήταν εμφανής, και με το γνωστό κουτσαβακίστικο και ειρωνικό ύφος και με στυλ ψευτονταή είπε «Άρνηση εκλογής του Προέδρου σημαίνει πολιτικός εκβιασμός και συμπόρευση με το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου» αντιστρέφοντας την πραγματικότητα μεταφέροντας τον δικό του εκβιασμό,  σε όσους  βουλευτές λένε όχι στην συνέχιση αυτής της πολίτικης, ψηφίζοντας «παρών» ανοίγοντας μάλιστα την πόρτα σε πιθανούς ψήφους από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Ο Σαμαράς  ήταν πάντοτε χαλασμένος, αλλά τώρα πλέον έχει καταντήσει επικίνδυνος για τη Δημόσια Πολιτική Υγεία. Δεν ξέρω αν πέρασε η ημερομηνία λήξης του ή φταίνε τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένος, πάντως όποιος τον «καταναλώνει», δηλαδή τον ακούει και κυρίως "λούζεται" την πολιτική του στην εφαρμογή της,  παθαίνει πολιτική δηλητηρίαση. Διότι όταν τη λιτότητα σου την επιβάλλουν ξένες κυβερνήσεις και συμφέροντα κι εσύ την αποδέχεσαι ως επιτυχία τότε δεν είναι μόνο  έγκλημα αυτό  που κάνεις είναι εξαπάτηση και η διάδοση της πολίτικης πανώλης.
Πρέπει πάραυτα να αποσυρθεί ο Σαμαράς , ο Βενιζέλος και το κακό συναπάντημα της συγκυβέρνησης . Κι επειδή είναι άκρως επικίνδυνο να κυκλοφορεί ελεύθερος αμολώντας πολίτικες και οικονομικές   «τοξίνες»  που βλάπτουν τα νεύρα μας, ας παρέμβει ο λαός.
Δεν μπορεί να κινδυνολογεί και να απειλεί  για λύσεις και εξελίξεις  που το ίδιο το Σύνταγμα  επιτάσσει και προβλέπει και που στο παρελθόν τόσο το κόμμα  του , η ΝΔ , όσο και  το ΠΑΣΟΚ έχουν αξιοποιήσει και επιβάλλει.
Μας έχει εκπαιδεύσει καλά η πικρή εμπειρία που βιώνουμε όλα αυτά τα χρόνια από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ώστε δύσκολα μπορούν να μας ξεγελάσουν. Δεν μας ξεγελούν οι ρήσεις του Πρωθυπουργού  «Όλα αυτά είναι μια σκευωρία πολιτικών εκβιασμών, βούρκος, λάσπη και συκοφαντίες» .Μάλλον κοιτά τον καθρέπτη του (δηλαδή τους «δημοσιογράφους»  της ΝΕΡΙΤ)  όταν  τα εκστομίζει  Για να επιβιώσουμε αναγκαστήκαμε να μάθουμε να ψάχνουμε τί κρύβεται κάθε φορά πίσω από την εικόνα που μας παρουσιάζουν. Δεν είναι θέμα συνωμοσιολογίας, είναι θέμα άμυνας απέναντι στη διαρκή εξαπάτηση.
Να πάμε σε εκλογές όπως άλλωστε το παραδέχτηκε και ο Σαμαράς που εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο τονίζοντας ότι  «Δεν μπορώ να ανεχτώ μια αυτοπαραίτηση της κυβέρνησης. Ή πάμε σε καθαρές λύσεις ή θα τελειώσουμε με τις άμεσες εκλογές».
Σε εκλογές για μία νίκη όσων ψήφισαν δε φοβούνται την ανατροπή, για ένα καλύτερο αύριο !
Μαρίνος Λαμπρός
27.12.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου